Läs mer

Meny restaurang Kaveldunet

Restaurang Kaveldunets skylt

Restaurang Kaveldunet hittar du på Kerstinsås i Nossebro. I köket på Kerstinsås lagas frukost, middag och kvällsmat till boende på Kerstinsås.

Ombyggnation

Från och med 16 mars kommer restaurang Kaveldunet på Kerstinsås att vara stängd för ombyggnation. Ombyggnationen beräknas pågå fram till och med den 14 oktober (obs nytt datum!).

Under tiden går det att ringa köket på 0512-571 26 innan kl. 9.00 för att beställa en matportion. Hämtning av matportionerna görs kl. 11.30 - 12.30. Matportionerna lämnas ut vid sammanträdesrummet Baljeforsbron strax till höger vid entrén. Det finns endast ett alternativ att välja på. Det kommer att finnas ett antal sittplatser i matsalen om man vill äta sin matportion där.

Lunch lagas till restaurang Kaveldunet, Lindbackens äldreboende samt till kommunens matdistribution. Kommunens biståndshandläggare gör en bedömning om behov finns för matdistribution.

Pensionärer äter för 59 kr då ingår varmrätt, sallad, valfri dryck, bröd, kaffe och efterrätt. Man kan köpa ett häfte för 590 kr med 10 stycken lunchkuponger.

Matsedlar Kaveldunet

OBS. under veckorna 1 till 3 så kommer vi endast att servera ett alternativ i restaurangen.

Nu kan man också följa restaurang Kaveldunet på Facebook, där bilder på mat och meny läggs upp. Du hittar Facebooksidan här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt