Läs mer

Meny restaurang Kaveldunet

Restaurang Kaveldunets skylt

Restaurang Kaveldunet hittar du på Kerstinsås i Nossebro. I köket på Kerstinsås lagas frukost, middag och kvällsmat till boende på Kerstinsås.

Från 6 juni är restaurang Kaveldunet öppet för alla igen.

Det är viktigt att alla följa de restriktioner som finns.

Kaveldunets restaurang har sedan tidigare gjort anpassningar för att säkerställa exempelvis distansering och för att hygienkrav kan följas. Alla som besöker restaurangen uppmanas att använda tillhandahållen handsprit och att följa uppmärkta regler för köbildning så att det hålls säkra avstånd mellan alla besökare. Boende på Kerstinsås får fortsatt sina måltider serverade på de olika avdelningarna och äter aldrig i restaurangen. Det kommer att dagligen följas upp att restaurangens besökare efterlever de regler som är satta så att restaurangen kan fortsatt hålla öppet om inte rådande smittläge kräver annat.

Kaveldunets öppentider: Måndag - söndag 11.30-13.30.

Lunch lagas till restaurang Kaveldunet, Lindbackens äldreboende samt till kommunens matdistribution. Kommunens biståndshandläggare gör en bedömning om behov finns för matdistribution.

Pensionärer äter för 59 kr då ingår varmrätt, sallad, valfri dryck, bröd, kaffe och efterrätt. Man kan köpa ett häfte för 590 kr med 10 stycken lunchkuponger.

Matsedlar Kaveldunet

Nu kan man också följa restaurang Kaveldunet på Facebook, där bilder på mat och meny läggs upp. Du hittar Facebooksidan här. Länk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt