Läs mer

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Meny restaurang Kaveldunet

Restaurang Kaveldunets skylt

Restaurang Kaveldunet hittar du på Kerstinsås i Nossebro. I köket på Kerstinsås lagas frukost, middag och kvällsmat till boende på Kerstinsås.

Restaurang Kaveldunet har öppet för gäster som är 65 år eller äldre och personal i huset.

Övriga får fortsatt ringa och beställa matlåda innan kl. 9:00 (telefon 0512-571 26), som hämtas ut i cafeterian.

Stenbron finns tillgänglig som personalmatsal, där finns porslin, glas mm som innan.

Vänligen följ de restriktioner som finns hos oss.

Detta gäller from 31 maj 2021.

Kaveldunets restaurang har sedan tidigare gjort anpassningar för att säkerställa exempelvis distansering och för att hygienkrav kan följas. Detta innebär bland annat att verksamheternas personal inte sitter ute bland övriga besökare utan får använda samlingssalen Stenbron vid måltiderna. Alla som besöker restaurangen uppmanas att använda tillhandahållen handsprit och att följa uppmärkta regler för köbildning så att det hålls säkra avstånd mellan alla besökare. Salladsbuffén hålls tills vidare stängd. Boende på Kerstinsås får fortsatt sina måltider serverade på de olika avdelningarna och äter aldrig i restaurangen. Det kommer att dagligen följas upp att restaurangens besökare efterlever de regler som är satta så att restaurangen kan fortsatt hålla öppet om inte rådande smittläge kräver annat.

Kaveldunets öppentider: Måndag - söndag 11.30-13.30.

Lunch lagas till restaurang Kaveldunet, Lindbackens äldreboende samt till kommunens matdistribution. Kommunens biståndshandläggare gör en bedömning om behov finns för matdistribution.

Pensionärer äter för 59 kr då ingår Varmrätt, sallad, valfri dryck, bröd, kaffe och efterrätt. Man kan köpa ett häfte för 590 kr med 10 stycken lunchkuponger.

Matsedlar Kaveldunet

Nu kan man också följa restaurang Kaveldunet på Facebook, där bilder på mat och meny läggs upp. Du hittar Facebooksidan här.länk till annan webbplats

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt