Läs mer

Utbildningssektorns uppstart bjöd på bussrundtur i kommunen

"Spännande att få se alla var alla ställen ligger någonstans!"

Alla medarbetare inom utbildningssektorn i Essunga kommun bjöds måndagen den 12 augusti på en uppstartsnyhet, nämligen en guidad bussrundtur under några timmar i kommunen. Fyra bussar slussade anställda från starten i i Nossebro till Bredöls skola, vidare till Dalagården i Främmestad, Jonslunds skola och därefter till Fåglums förskola och fram till Krumbos fina festplats där det vankades fika och presentationer av alla arbetslag och välkomnande av nya arbetskamrater.

Clara Lilliesköld, skolsköterska som började för ett år sedan, tyckte om att få se sig mer av kommunen på det här sättet.

- Det är kul, spännande, intressant att dels få komma runt i kommunen och se alla ställen man hört talas om ligger för jag är ju ny sedan ett år tillbaka och dels att få träffa alla de som jobbar med våra barn och unga!

Resan inkluderade alla, så oavsett om man var nyanställd eller arbetat hos oss en längre tid, så var man varmt välkommen att delta.

Utbildningssektorns medarbetare vid Krumbo festplats

Guidningen på bussarna stod fyra personer som är väl förtrogna med kommunen: Daniel Andersson, kommunalråd, Pernilla Nilsson, kommunutvecklare, Berit Cerdier, f.d. förskolechef samt Gunnel Tonander, f.d. studierektor och lärare på Nossebro skola. Guidningarna bjöd på information om både näringslivet och historik om de platser man passerade.

- Jag hoppas att alla njutit av sommar och semester och är laddade inför hösten. Den här sommaren har vädret varit lite som livet är med både ljusa dagar och några sämre dagar. Men som Jag hoppas att denna utflykt blir ett fint minne för våra medarbetare och något att ta med sig inför det nya läsåret, säger Tina Hededal, chef utbildningssektorn.

Läs mer här om kommande läsårstider i en tidigare publicerad nyhet.

Hjälpte informationen på sidan dig?



Tack för att du hjälper oss!

Kontakt