Läs mer

Babysim:

Nästa kurs startar vecka 2 (2023)

Babysim är en mysig stund som ger tidig vattenvana och stärker bandet mellan förälder och barn. Barnet ska vara minst tre månader från beräknat födelsedatum. Vid start ska barnet väga minst fyra kilo och ha läkt navel.

Krav: Inga förkunskaper krävs.

Fokus: Att ge barnet grundläggande vattenvana och skapa trygghet för både barn och förälder i vattnet. Vi lär oss grundgreppen i mag- och ryggläge, så du blir säker på hur du kan hantera ditt barn i vattnet.

Med hjälp av olika övningar vill vi lära barnet att koppla sina egna simrörelser till att ta sig fram i vattnet. Vi förbereder barnet för att under nästa kursnivå kunna simma utan hjälp från förälder eller instruktör. Det gör vi genom att vänja barnet att successivt få vatten i ansiktet och över huvudet.

Mål: Grundläggande vattenvana och skapa en trygghet mellan barn och förälder i vattnet. Att barnet lär sig att koppla sina egna rörelser till att ta sig fram i vattnet.

Vi använder oss av leksaker och redskap för att locka barnet till rörelse. Barnets kroppsuppfattning ökar tack vare vattnets motstånd. Hela kroppen får ökad stimulans av vattnets mjuka massage. Babysim sker med utbildad babysiminstruktör i aktivitetsbassängen där vattnet är ca 33 grader.

En vuxen ska vara med barnet i vattnet. Entré för en vuxen ingår i kursavgiften.

Bokning

  1. För att boka, gå in på https://prod.e-serve.se Länk till annan webbplats..
  2. Sök på Nossebro bad och camping. På sidan finns fyra flikar: Boka tid, Aktiviteter och Ärenden.
  3. Välj ärenden. Du ser nu de tillfällen som går att boka.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt