Läs mer

Sopplunch för näringslivet 8 mars

"Jag vill lyfta stoltheten, framtidstron och samverkanskänslan som Essunga är så kända för!"

Morten Sörö, sedan januari ny samhällsbyggnadschef i Essunga kommun, välkomnar våra företagare till sopplunch på gemytliga restaurang Liljedal i Nossebro. Morten kommer bland annat att berätta om Skaraborgsdagen, som arrangerades i januari.

- Skaraborgsdagen är en viktig mötesplats för offentlig verksamhet och näringslivet och där ges årligen en möjlighet att ta del av nuläget inom Skaraborgskommunerna, säger Morten Sörö, samhällbyggnadschef i Essunga kommun. För mig som ny på tjänsten i Essunga kommun var dagen ett utmärkt tillfälle att göra en inflygning över vårt näringslivsområde och att få ta del av den stolthet, framtidstro och samverkanskänsla som Skaraborg är så kända för. Därför lyfter jag in detta som en programpunkt på nästa sopplunch för näringslivet i Essunga kommun som äger rum den 8 mars på restaurang Liljedal i Nossebro. Jag hoppas många av våra företagare har möjlighet att delta.

På programmet står även presentation av kommande företagarträffar och bland annat så planeras en ny frukostträff. - Vår första frukostträff i januari föll väl ut och vi tänker satsa på detta igen. Mer information om plats och tid kommer längre fram.

Plats: Restaurang Liljedal kl. 11.30-13.00.

Anmäl dig senast den 6 mars här!

Ta chansen att nätverka med våra lokala företagare och att besöka Restaurang Liljedal som ni finner på Essungavägen i Nossebro. På träffen deltar representanter från kommunledningsgruppen. Tillsammans med företagen verkar vi för ett gott företagsklimat som gör det attraktivt att vara företagare i Essunga kommun!

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt