Läs mer

Intresserad av småhustomter i vår kommun?

Anmäl dig till kommunens tomtkö!

Samhällsbyggnadsavdelningen arbetar aktivt med planering för nya bostäder, både på strategisk nivå men också med att genomföra redan antagna detaljplaner. I Nossebro tätort tittar man på vilka områden som kommunen kan exploatera för småhusbebyggelse inom närliggande tid.

I kommande projekt där kommunen kommer att erbjuda småhustomter, kommer tomterna att fördelas enligt kommunens tomtkö. Det är därför viktigt att du som är intresserad av att köpa en tomt, anmäler dig till kommunens tomtkö.

Det gör du genom att kontakta mäklare Amanda Holsendahl, Mäklarhuset Vara-Lidköping. Anmälningsavgiften på 500 kr är en engångsavgift och betalas in i samband med anmälan. Genom tomtkön får du information om nysläppta tomter och möjlighet att köpa en tomt.

Mer information finns att läsa i kommunens riktlinjer för kommunal tomtkö Pdf, 391.7 kB..

Lediga tomter

Essunga kommun säljer tomter för bebyggelse av småhus samt verksamhetsmark. Du kan se de lediga tomterna i genom att klicka på kartan Länk till annan webbplats.. Klickar du på en tomt får du upp mer information om tomten och den tillhörande detaljplanen.

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt