Läs mer

Välkommen på Öppet hus!

Campus Västra Skaraborg öppnar dörrarna den 26 november

Fredagen den 26 november klockan 15:15 öppnar Campus Västra Skaraborg dörrarna till sina utökade lokaler i Nossebro och hälsar alla varmt välkommen på Öppet Hus. I januari 2020 tog Campus Västra Skaraborg över lokalerna på Södra vägen 7 och 9b i Nossebro och sedan dess har det hänt grejer. Så här beskriver man det som nu ska visas upp.

Uppgraderade lokaler och ny utbildning

I januari 2021 kom en förstelärare till verksamheten och lokalerna har fixats för en bättre arbetsmiljö för studerande och personal. I januari 2022 startar dessutom en helt ny utbildning i Essunga, det populära Vård- och omsorgsprogrammet.

Digitalisering

Man har satsat på digitalisering som möjliggör att undervisning kan komma att sändas både från och till lokalerna i Nossebro. Undervisningen är interaktiv, så kallad hybridundervisning, vilket är en ny typ av undervisning som Campus Västra Skaraborg går i bräschen för i Sverige.

Strategisk satsning

Invånarna i Essunga kommun har svårt att ta sig till Lidköping, så även de som bor i den bortre gränsen av Vara och Grästorp kommuner. Och vi vill ha ett levande Campus inte bara i Lidköping. Grundidén med den digitala satsningen är att man ska kunna träffa andra studerande och läsa fler kurser och utbildningar i kommunen där man bor.

Praktisk information:

Datum och tid: Fredagen den 26 november, 15:15-17:00
Plats: Campus Västra Skaraborg i Essunga. Södra vägen 7 och 9b i Nossebro.

Kom och utforska vår verksamhet, du är varmt välkommen!

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt