Läs mer

Nu finns ytterligare en chans att delta på den uppskattade utbildningen för handledare

Vill ni lära mer om hur man tar emot personer på arbetsträning, praktik och som nyanställda? Ta chansen att gå en kostnadsfri utbildning för dig som vill lära sig mer om hur man tar emot och handleder människor på väg ut i arbetslivet samt lära mer om vinsterna med det!

Det finns människor som har svårt att komma in på arbetsmarknaden. Det kan vara ungdomar som hoppat av gymnasiet, personer med utländsk bakgrund eller människor med någon form av ned­sättning, synlig eller osynlig. De utgör en dold resurs. Som arbetsgivare har du möjlighet att ge män­niskor en chans till viktig erfarenhet och lärande samtidigt som du både vinner något till arbetsplatsen och bidrar till samhällsnyttan. Ett sätt att göra det är att ta emot en eller flera personer för arbets­träning, praktik eller anställning med eventuellt stöd.

Varmt välkomna till en handledarutbildning som vänder sig till medarbetare i näringslivet såväl som offentlig verksamhet. Utbildningen är gratis och lunch samt fika ingår. Det handlar om att få verktyg för en anpassad medarbetarintroduktion, helt enkelt. Efter utbildningen erhåller du en pärm med samlat utbildningsmaterial samt ett intyg.

Utbildningarna arrangeras av Integration Essunga i samverkan med Sjuhärads samordningsförbund.

Utbildningen ges kl. 9-15 på Kerstinsås i sal Stenbron (f.d. samlingssalen). Anmälan görs via länken nedan. Max 25 deltagare.

Varmt välkommen till en givande dag!

Hjälpte informationen på sidan dig?Tack för att du hjälper oss!

Kontakt