Läs mer

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ung i kommunen

Ung i Essunga

Som ett steg i satsningen på våra ungdomar har kommunen rekryterat Jenny Larsson som ungdomssamordnare. Jenny, som ska jobba deltid (25%), kommer dels att jobba med att marknadsföra de aktiviteter som redan sker för ungdomar i och omkring kommunen.

Jenny Larsson ungdomssamordnare

- Jag vet ju att det redan händer mycket, säger Jenny! Bland annat har vi ju alla föreningar där man kan engagera sig, det finns ett ungdomscafé sen en tid tillbaka och det finns ju dessutom allt bättre möjligheter att ta sig till och från grannkommunerna för att göra saker där. Det gäller nu bara att visa upp allt som sker så att alla verkligen vet om det!

Jenny ska även jobba med uppsökande verksamhet och försöka ta reda på hur kommunens ungdomar vill utveckla sin hemort. Det kan ibland vara lite knivigt att hitta dessa kontakter, eftersom de flesta ungdomar går i gymnasiet på annan ort.

- Det finns inte samma naturliga väg till ungdomarna som det gör i en kommun med egen gymnasieskola. Men jag har ändå redan flera idéer om hur jag ska skapa kontaktytor med våra ungdomar, säger Jenny. Du når Jenny på 073-966 28 87 (endast tillgänglig via epost till och med 31 augusti).

Läs mer om allt som händer för unga på Facebooksidan Ung i Essunga kommunlänk till annan webbplats.

Hjälpte informationen på sidan dig?


User information

Tack för att du hjälper oss!

Kontakt